Home / Eveniment / Conferinţele Transilvania Open 4 Business 2017 încep pe 18 Mai, la Cluj.

Conferinţele Transilvania Open 4 Business 2017 încep pe 18 Mai, la Cluj.

Revista economică Transilvania Business continuă şirul evenimentelor sub brandul Transilvania Open 4 Business şi organizează primul eveniment al acestui an între 18-20 Mai 2017, la Sun Garden Resort, Cluj-Napoca.
Evenimentul va consta în două conferinţe de business, o petrecere cu tematică medievală şi un turneu de golf.
Conferinţa Reconsider Real Estate and Logistics-From the building you live in, to the building you work in, va avea loc în data de 18 Mai începând cu orele 15:00 şi va aduce în prim-plan prezentarea în premieră a unor studii de piaţă privind forţa de muncă, oportunitățile şi factorii de risc din domeniul imobiliar, realizate de o importantă firmă de consultanţă, dezvoltatori de real estate şi imobiliare, arhitecţi şi bancheri de top, administraţii locale cu viziune şi succes.

Conferinţa Creat în Transilvania- Redefining regional opportunities, va avea loc în data de 19 Mai începând cu orele 10:00 şi va aduce în prim-plan brandurile transilvane care au cunoscut succesul naţional si internaţional din varii domenii precum turismul, IT, sănătate, construcţii, agricultură, analize privind ideea de brand şi de rebranding şi multe altele.

Ambele conferinţe vor avea loc în sala Regina Maria.
A tale of 13th Century- petrecerea cu tematică medievală care promite să vă trimită în vremuri de mult apuse, iar catifeaua, broderiile, bijuteriile vintage, candelabrele, kilt-ul şi muzica medievală constituie doar câteva dintre promisiunile noastre pentru o seară de neuitat.
Turneul de Golf Transilvania Business Challenger din data de 20 Mai va fi locul unde conneuseurii îşi vor disputa trofeul şi îşi vor încerca norocul în a nimeri lovitura hole-in-one pentru a caştiga un superb Audi TT pus la bataie de partenerii nostri de la Autoworld Cluj-Napoca; în acelaşi timp, partenerii care îşi doresc să fie iniţiaţi în acest sport vor beneficia de cursuri de specialitate.
Pentru mai multe detalii şi noutăţi accesaţi www.open4business.ro sau www.transilvaniabusiness.ro.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Leco Impex servește clienții și online

Pentru toți cei care au nevoie de utilaje sau piese de schimb pentru activități din …