Mandat european de arestare pentru un reghinean, pus în aplicare Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1489 Vizualizări

Mandat european de arestare pentru un reghinean, pus în aplicare

Poliţiştii din Mureş, cu sprijinul Biroului SIRENE din cadrul Poliţiei Române, au depistat un tânăr, din Reghin, căutat de autorităţile din Germania pentru infracţiuni de furt şi tentativă de furt.

La data de 5 martie, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş au depistat un tânăr în vârstă de 28 de ani din municipiul Reghin, urmărit internațional. „Pe numele său, organele judiciare germane au emis la data de 3 aprilie 2017 un mandat european de arestare, pentru săvârșirea unor infracţiuni de furt şi tentativă de furt pe teritoriul Germaniei. În fapt, în perioada august – septembrie 2015, tânărul, împreună cu alte persoane ar fi sustras, din unităţi aflate pe teritoriul Germaniei, ţigări şi produse din tutun, în valoare de aproape 11.000 de euro”, se arată într-un comunicat remis de Biroul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş.

Pentru depistarea celui în cauză, polițiștii au beneficiat de date și informații suplimentare, obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Inspectoratul General al Poliției Române. „Acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Târgu-Mureş, urmând a fi prezentat Curții de Apel Târgu-Mureş, pentru a fi dispuse măsurile legale. Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, urmând a fi demarate procedurile de predare către autoritățile judiciare din Germania”, se mai precizează în comunicat.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE