Serviciu de plimbat câini, la Târgu-Mureş Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 702 Vizualizări

Serviciu de plimbat câini, la Târgu-Mureş

Un iubitor de câini din Târgu-Mureş, Titi Chiper, a reuşit să îşi transforme pasiunea pentru patrupede într-o meserie, deocamdată unică în Târgu-Mureş, aceea de Dog Walker sau Dog Sitter, informează Agerpres. Această meserie nu este altceva decât plimbarea zilnică a câinilor în locul stăpânilor, care astfel sunt scutiţi de stresul de a se trezi cu noaptea în cap pentru a ocupa de animale înainte de a merge la serviciu.

„De douăzeci de ani tot ţin câini, nu-i greu deloc. M-am gândit acum de vreo două luni la această activitate, acum sunt la început. Dog sitterii au succes în oraşele mari, acolo unde oamenii sunt din ce în ce mai ocupaţi, dar nu vor să renunţe la câini. Nu e nevoie de foarte multă pregătire, ci doar de implicare şi dragoste pentru animale. E frumos să câştigi bani făcând ceea ce îţi place”, a afirmat Titi Chiper, potrivit site-ului www.agerpres.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • O initiativa minunata, un job grozav! Cei mai castigati sunt cateii care, cu ajutorul acestui OM, se pot bucura de plimbari, pe care poate stapanii lor probabil nu le pot oferi…. Felicitari si succes! Sper sa aveti cat mai multi „clienti” patrupezi, si sa le aduceti cat mai multe bucurii……!!!

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE