Home / Administratie / Şedinţă extraordinară la Consiliul Local Târgu-Mureş!

Şedinţă extraordinară la Consiliul Local Târgu-Mureş!

În conformitate cu Dispoziţia Primarului nr. 1395 din data de 28 aprilie 2017 se convoacă şedinţa extraordinară a Consiliului local municipal Târgu-Mureş, care va avea loc joi, 4 mai 2017, ora 14.00, la sediul Municipiului Târgu-Mureş din Piaţa Victoriei, nr. 3, sala 45.

Potrivit convocatorului, făcut public pe site-ul Primăriei municipiului Târgu-Mureş, ordinea de zi a şedinţei este următoarea:

  1. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție și a situațiilor financiare pe trimestrul IV anul 2016 pentru Unitatea Administrativ Teritorială – Municipiul Târgu-Mureș.
  2. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție pe trimestrul I anul 2017 pentru Unitatea Administrativ Teritorială – Municipiul Târgu-Mureș.
  3. Proiect de hotărâre privind aprobarea alocațiilor bugetare pentru perioada 1 mai – 31 decembrie 2017 pentru asociațiile/fundațiile selecționate în baza Legii nr. 34/1998 cu modificările și completările ulterioare și a H.G. nr.1153/2001 cu modificările și completările ulterioare.
  4. Proiect de hotărâre  privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Târgu-Mureş în vederea deplasării la Szeged / Ungaria, în perioada 18 – 20 mai 2017.
  5. Proiect de hotărâre  privind finanţarea din bugetul local a indemnizaţiei în valută pentru o delegaţie din partea Municipiului și a Consiliului Local Târgu-Mureş în vederea deplasării la Chișinău / Moldova, în perioada 31 mai – 3 iunie 2017.
  6. Proiect de hotărâre  privind aprobarea susţinerii financiare ale unor unităţi de cult din municipiul Târgu-Mureş pe anul 2017, în baza O.G. nr. 82/2001 şi a H.G. nr. 1470/2002 republicate.
  7. Proiect de hotărâre  privind modificarea art. 1 al Hotărârii de Consiliu Local nr. 26 din 26 ianuarie 2017 referitoare la trecerea unui teren în suprafaţă de 942 mp din Târgu-Mureş strada Remetea fără număr, în proprietatea Municipiului Târgu-Mureş de la Naste Emilia Maria şi Palcu Marius
  8. Proiect de hotărâre  privind stabilirea modalităţii de delegare a Serviciului public de exploatare şi întreţinere a parcărilor cu plată din Municipiul Târgu-Mureş.
  9. Proiect de hotărâre  privind  instituirea unor taxe de ocupare a domeniului public la manifestarea “Zilele Târgumureşene” şi alte manifestări organizate în 2017.
  10. Proiect de hotărâre  privind mandatarea reprezentantului A.G.A., să aprobe documentele referitoare la subiectele de pe ordinea de zi a şedinţei ordinare ale Adunării Generale a Acţionarilor SC Compania Aquaserv SA, din data de 10 mai 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Tibi și Alin Ușeriu, Principele Nicolae, oaspeți speciali la predarea bornelor „Via Transilvanica” pe Valea Gurghiuluiu

Proiectul „Via Transilvanica” și-a derulat în cursul zilei de marți, 7 iulie, o etapă importantă …

Admitere 2020 UMFST

Citeste Zi de Zi Online

Oferta Educațională

 

 

 

Print

Bani Europeni


Stiri dupa Calendar

Publicitate Online

Transilvania Business

ARHIVE