FOTO: Absolvenții Colegiului Național „Unirea”, rămas bun ani de liceu Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2449 Vizualizări

FOTO: Absolvenții Colegiului Național „Unirea”, rămas bun ani de liceu

Cei 173 de absolvenți ai celor șase clase a XII-a din cadrul Colegiului Național „Unirea” din Târgu-Mureș au auzit miercuri ultimul clopoțel.

Emoția ultimei zile de școală, când au spus rămas bun anilor de liceu a fost amplificată de atmosfera oferită de cei peste 2000 de oameni care s-au strâns în Sala Sporturilor cu ocazia festivității de absolvire. O atmosferă colorată viu de flori aduse de către părinți, rude și prieteni, de baloanele colorate care nu s-au putut ridica în văzduh. Ideea de a sărbători acest moment unic viața fiecărui tânăr într-un spațiu închis s-a dovedit totuși una inspirată, deoarece cu câteva minute înainte de începerea festivității afară a turnat cu găleata.

 

„Suntem mândri de voi”

După intonarea Imnului și lansarea baloanelor colorate, directoarea Aurora Manuela Stănescu i-a felicitat pe cei 173 de absolvenți pentru rezultatele deosebite obținute, subliniind totodată numărul mare de medalii aduse de către elevii liceului de la Olimpiadele Naționale, rezultate care duc mai departe tradiția unuia dintre cele mai apreciate colegii chiar pe plan național. A mulțumit de asemenea părinților care s-au implicat în toți acești ani pentru ca odraslele lor să-și găsească drumul cel mai bun, urând la final absolvenților mult succes și discenământ în alegerea drumului pe care îl vor urma.

A urmat discursul de suflet al lui Ioan Macarie, Inspector Școlar General, urmat printre altele de mesajele invitaților din partea Primăriei Târgu-Mureș, prin Claudiu Maior, a prefectului județului Mureș, Lucian Goga. „Multe nu mai sunt de spus după discursurile celor dinaintea mea, dar țin să vă felicit pentru rezultatele deosebite pe care le-ați obținut pe parcursul anilor, rezultate care fac să fim mândri de voi. Unii dintre absolvenți au început școala la această instituție în urmă cu 12 ani, de la clasa I, au obținut în acești toți acești ani numeroase diplome și premii, care vor fi completate acum de alte medalii, care vă vor fi oferite de diriginți”, a încheiat prefectul Lucian Goga. După decernarea acestora, absolvenților cu rezultate deosebite li s-au acordat Diplome de Onoare. Au urmat discursurile șefilor de promoție și obișnuita transmitere a „ștafetei” reprezentanților claselor a XI-a.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE