Home / Invatamant / Vicepreședintele Ligii Studenților UPM: „Profesorii noștri ne-au fost îndrumători, dar și prieteni atunci când a fost nevoie”

Vicepreședintele Ligii Studenților UPM: „Profesorii noștri ne-au fost îndrumători, dar și prieteni atunci când a fost nevoie”

Distribuie

Festivitatea de absolvire a studenților Universității „Petru Maior” a vut loc vineri, 30 iunie, în Piața Teatrului din Târgu Mureș. Unul dintre cei doi absolvenți care au susținut discursuri în cadrul festivității a fost Vlad Iulian Chiciu, vicepreședintele Ligii Studenților UPM.

„Este o bucurie aparte să trăiești frumusețea și măreția momentului în care noi generații de absolvenți (…) sunt gata să pășească pe drumul maturității. A sosit momentul când mulți dintre noi sunt gata să dovedească societății că suntem generația de specialiști în domeniile în care ne-am pregătit: științe inginerești, științe umaniste, științe economice, juridice și administrative. (…) Profesorii noștri ne-au fost îndrumători, dar și prieteni atunci când a fost nevoie. Pentru acestea doresc să le mulțumesc din nou. Este momentul festiv când se cuvine să le mulțumim părinților noștri pentru tot ajutorul pe parcursul acestor ani. Consider că am avut cel mai bun exemplu: familia mea, părinții, prietena, care sunt alături de mine și astăzi. Liga Studenților din Universitatea „Petru Maior” felicită toți absolvenții cu această ocazie!”, a spus Vlad Iulian Chiciu, vicepreședintele Ligii Studenților din cadrul UPM, de asemenea, absolvent al programului de studiu de licență Administrație Publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

UMFST, stand la cel mai mare eveniment educațional din Europa

Distribuie Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureș …