Share

Home / Cultură / Teatru din belșug la Festivalul Vâltoarea Mureșeană (18 august – 27 august)

Teatru din belșug la Festivalul Vâltoarea Mureșeană (18 august – 27 august)

Într-un comunicat emis de către organizatorii Festivalului Vâltoarea Mureșeană, care începe astăzi, se anunță că directorul artistic al Vâltorii Mureșene, actorul Sebestyén Aba, a prezentat evenimentele din cadrul Vâltorii Teatrale într-o conferință de presă.

Sebestyén Aba (Foto: Andrei Vornicu)

În cadrul festivalului Casa Köpeczi-Teleki va fi inaugurată ca spațiu teatral deoarece aici va putea fi urmărit spectacolul de teatru de apartament „Ernela în vizită la Farkas”. Spectacolul a fost regizat de Hajdu Szabolcs și o are în rolul principal pe actrița târgumureșeană Török-Illyés Orsolya. De asemenea, iubitorii de teatru sunt invitați la spectacolul „Lacrima lumânării” care le are în distribuție pe Kilyén Ilka și Ritziu Ilka Krisztina.

În Piața Teatrului va fi prezentat spectacolul de teatru-dans „Antonymus Venetus” cu Baczó Tünde și Alin State, iar în G. Caffe va avea loc spectacolul „Istoria noastră de single”.

Teatrul Național Târgu-Mureș va prezenta spectacolul caritabil „Pasărea retro se lovește de bloc și cade pe asfaltul fierbinte” de Radu Afrim sâmbătă, 26 august, de la ora 20:00, la Sala Mare, și „Liselotte și luna mai” de Harsányi Zsolt.

Andrei VORNICU

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Albina din capul meu“ zumzăie din nou la Sala Mică

Când eşti încă doar un copil, când adolescenţa abia se întrezăreşte, iar lumea e un …

Share
Share