Home / Administratie / Comandant nou la Gruparea Mobilă de Jandarmi

Comandant nou la Gruparea Mobilă de Jandarmi

Începând cu data de 11 septembrie 2017, Gruparea de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș are un nou comandat în persoana colonelului Ștefan Stelică Gurău, împuternicit prin ordin al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române în funcția de comandat pe o perioadă de șase luni. Absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din București în anul 1997, Ștefan Stelică Gurău a activat începând cu anul 1997 în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita unde a îndeplinit funcții precum comandant de pluton, comandant de detașament, șef serviciu Management Organizatoric și Operațional, șef serviciu Ordine și Siguranță Publică, ultima funcție ocupată înainte de venirea la Târgu-Mureș.

Printre primele misiuni pe care noul comandat le va avea de îndeplinit se numără și cea din cadrul exercițiului combinat pe linia intervenției antiteroriste la obiective din competența Jandarmeriei Române „Maris 17” care va avea loc în perioada 19-21 septembrie, prezentat presei în cadrul unei conferințe avută loc luni, 18 septembrie la sediul Prefecturii „Aș dori să păstrez bunele relații pe care Gruparea Mobilă de Jandarmi Mureș le-a avut cu reprezentanții mass media. Un punct de plecare ar fi chiar acest exercițiu combinat cu forțe în teren „Maris 17”. Doresc ca și până acum presa să ofere un mesaj corect și în integralitatea sa populației, mai ales dacă vorbim de acest exercițiu, astfel ca populația să înțeleagă exact rolul acțiunilor pe care le desfășură, să nu intervină momente de panică, sau mai mult, să nu ne încurce”, a precizat colonelul Ștefan Gurău, noul comandant al Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Anunț important despre Patinoarul din Cetatea Medievală

Patinoarul din Cetatea Medievală se închide marți, 2 martie, marcând închiderea sezonului de iarnă. Potrivit …