Share

Home / Cultură / eMISIUNE IMPROsibilă în Zambara

eMISIUNE IMPROsibilă în Zambara

Peste o săptămână, în 20 decembrie, iubitorii de teatru și nu numai sunt așteptați la spectacolul de improvizație eMISIUNE IMPROsibilă în Zambara Bistro & Lounge.

“Un spectacol care te prinde și te ține de la un capăt la celălalt, în care actorii își folosesc toate mijloacele de exprimare artistică – verbale, fizice, vocale – pentru a da viață unor situații care se nasc pe loc în fața spectatorilor la cererea acestora.
Spectacolul este unul viu, plin de neprevăzut, de situații comice, de cântece în limbi străine inventate…este 100% improvizație. Tot ceea ce se întâmplă în spectacol este făcut “pe loc”, “la moment” și bazat pe sugestiile primite de la public! Adică – un spectacol sută la sută interactiv și bazat sută la sută pe improvizație!” este anunțat evenimentul pe rețeaua de socializare Facebook.

Actorii care vor improviza și se vor juca sunt Rareș Budileanu, Csaba Ciugulitu, Mihai Crăciun, Costin Gavază și Zeno Apostolache.
Spectacolul va avea loc de la ora 21. (S. G.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Piciorul meu stâng / My Left Foot: The Story of Christy Brown, la Festivalul Filmului European la Târgu Mureș

Piciorul meu stâng este povestea reală a scriitorului irlandez Christy Brown care suferă de paralizie …

Share
Share