Share

Home / Sanatate / Tiberiu Băţagă, sărbătoritul zilei

Tiberiu Băţagă, sărbătoritul zilei

Echipa cotidianului Zi de Zi îl felicită pe reputatul medic Tiberiu Băţagă, personalitate marcantă a ortopediei mondiale, care miercuri, 10 ianuarie, împlineşte… o frumoasă vârstă.

Exemplu de necontestat pentru tânăra generaţie, prof. dr. Tiberiu Băţagă este membru al Board-ului Ştiinţific al Societăţii Române de Chirurgie Artroscopică, al Academiei Americane de ortopedie traumatologică, precum şi al Societăţii Germane de Chirurgie Atroscopică şi al Societăţii Franceze de Ortopedie şi Traumatologie, şi printre puţinii mureşeni, dacă nu chiar singurul, căruia i s-a ridicat o statuie, pentru merite deosebite în activitate.

Îi transmitem pe această cale cele mai sincere urări de sănătate, succese în activităţile domniei sale, precum şi tradiţionala urare de La Mulţi Ani!

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Start la sezonul de schi în Topliţa!

Proprietarul pârtiilor de schi din Topliţa, Nicolae Baciu, a declarat, pentru Agerpres, că sezonul s-a …

Share
Share