Home / Administratie / Şedinţă pentru combaterea cerşetoriei, la Sighişoara

Şedinţă pentru combaterea cerşetoriei, la Sighişoara

Prefectul judeţului Mureş, dr. Lucian Goga, a participat luni, 26 martie, la Sighişoara, la o şedinţă de lucru având ca temă combaterea fenomenului cerşetoriei din zona municipiului Sighişoara.

“Am primit şi o veste bună: grupul de acţiune locală a elaborat un proiect prin care 20 de copii din Albeşti din familii dezavantajate vor beneficia de serviciile unui centru de zi, care urmează a se realiza din fonduri europene. Pentru următoarea şedinţă, programată în 13 aprilie, am cerut tuturor instituţiilor implicate să prezinte idei pentru soluţionarea problemelor legate de cerşetorie, concrete şi realizabile. Acţiunile coordonate de Instituţia Prefectului – Judeţul Mureş urmăresc elaborarea unei strategii pe termen mediu şi lung, precum şi îmbunătăţirea cadrului legislativ în domeniu”, a precizat dr. Lucian Goga.

(Redacţia)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Navetiștii din Cotuș (Sângeorgiu de Mureș), umiliți pe banii lor!

O cititoare a cotidianului Zi de Zi din satul Cotuș, aparținător comunei Sângeorgiu de Mureș, …