Eldi a deschis un nou magazin. Locație surpriză ! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3592 Vizualizări

Eldi a deschis un nou magazin. Locație surpriză !

Cel de-al 54-lea magazin din reţeaua Eldi a fost inaugurat joi, 28 martie, în Târgu Mureș. Magazinul este situat în zona centrală , mai exact în Piața Trandafirilor nr. 4 (aproape de fosta agenție Tarom).
Magazinul deschis de Eldi Brutăria, cel de al 3-lea din zona centrală, se înscrie în linia de utilitate și design foarte prietenos, în care au fost concepute toate noile magazine ale celui mai important producător mureșean de pâine și produse de panificație.


Sandor Csongor, director general Eldi Brutăria, a creionat în câteva idei motivul deschiderii acestui nou magazin în zona centrală: ”deschiderea unui nou magazin Eldi este, de fapt, decizia clientului, iar pe noi acest lucru ne onorează. Necesitatea este dată de cererea din piață. Aș mai spune că spre satisfacția noastră, clienții realizează si pun tot mai mare accent pe noi factori de decizie, precum sănătatea, bunăstarea, siguranța alimentară și transparența.

Aceste aspecte sunt cele care motivează acum cumpărătorii în alegerea produsului. Din poziția noastră de lider, căutam permanent inovații pentru a răspunde cerințelor pieței. În ultimii ani am observat o schimbare, o trecere de la pâinea albă la specialități, cum ar fi pâinea din făină de secară, măciniș sau integrală, cu diverse semințe și cereale. Noi avem o sortimentație bogată pe acest
segment, fapt care ne și diferentiează de competitori.”


O noutate pentru magazinul Eldi deschis în Piața Trandafirilor este cuptorul din incinta locației, unde sunt coapte plăcinte și covrigei. Acestea întregesc o gamă largă de produse, menite să mulțumească și pe cei mai exigenți consumatori.


Planul companiei, pe termen lung, este ca până în 2020 toate magazinele Eldi cu potențial să fie reamenajate după noul concept de design și utilitate.
Până atunci, următoarea investiție pe linia magazinelor, este în lucru și va aduce un nou magazin Eldi, în scurt timp, în cartierul Tudor.

Florin Marcel Sandor

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE