Victorie muncită pentru CS Olimpic Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 145 Vizualizări

Victorie muncită pentru CS Olimpic

În etapa a XXIII-a a Diviziei A la handbal feminin, CS Olimpic Târgu-Mureș a obținut o importantă victorie pe teren propriu, 22-20 cu Universitatea Reșița. A fost o victorie obținută cu mari emoții în fața ocupantei locului 5 în seria B, echipă clasată în fiecare ediție în plutonul fruntaș. Mureșencele nu au strălucit în acest joc, dar au învins în primul rând datorită dăruirii. A fost o primă repriză cu puține goluri, cu doi portari în zi bună, dar și atacuri irosite din cauza precipitării. Oaspetele au avut un start mai bun, coducând cu 2-0, dar mureșencele au reușit să întoarcă rezultatul în următoarele minute. De la 3-2 s-a mers cap la cap până la pauză. În minutul 14 oaspetele au preluat din nou conducerea cu 7-6, dar în minutul 20 CS Olimpic revenea la conducere. Au făcut 9-8 în situație de 5 contra 4, prin Andreea Târșoagă și portarul Ioana Ugran a parat o nouă aruncare. Afaltă într-o zi mai puțin bună, Monica Bărăbaș a ratat de două ori la rând desprinderea, inclusiv o aruncare de la 7 metri trimisă peste poartă. Până la pauză, în cele 10 minute mureșencele n-au mai reușit să înscrie, deși au primit numai două goluri, al doilea în ultima secundă, când oaspetele erau în prepasiv. Cu 9-10 la pauză, se anunța o repriză secundă tensionată.

Răsturnare de scor când nimeni nu se mai aștepta
Cu un nou gol primit în debut, CS Olimpic se vedea condusă din nou cu două goluri. Au reușit imediat egalarea, dar Bărăbaș a ratat un nou 7 metri, după care reșițencele au înscris din nou în prepasiv și s-au desprins apoi încă o dată la două goluri. În minutul 39 s-a ajuns pentru prima dată la un avantaj de trei goluri, 12-15. Acest avantaj era înregistrat și la jumătatea reprizei. La 15-18 perspectivele echipei pregătite de Mihaela și Claudiu Evi păreau sumbre. Târșoagă era accidentată, iar Bărăbaș era de nerecunoscut. A strălucit în schimb extrema dreaptă Flavia Munteanu, dar a contat mult spiritul de echipă și omogenitatea. După două goluri consecutive reușite de ea, Bărăbaș a dat semne de revenire și a egalat la 19. Era minutul 53 și de această dată echipa din Reșița a avut multe minute fără gol înscris, primind șase. Tot Bărăbaș și-a readus echipa în avantaj când mai erau patru minute de joc, după care Carina Ghemeș a reușit „dubla” care a pecetluit soarta partidei. De la 16-19 s-a ajuns la 22-19. Ultimul gol primit după mai bine de zece minute nu a mai putut schimba nimic și mureșencele obțin o victorie mare, care a dovedit încă o dată că alcătuiesc un lot omogen, reușind să suplinească absența sau lipsa de formă a jucătoarelor de bază.
Pentru CS Olimpic au înscris: Flavia Munteanu și Monica Bărăbaș câte 7, Andreea Târșoagă și Carina Ghemeș câte 3, Maria Ola și Ioana Bardoși câte 1 gol. Au mai jucat: Ioana Ugran (portar), Ioana Sângeorzan, Ana Dima, Ioana Moldovan și Ioana Radu, iar pe bancă s-au mai aflat Anelise Suciu (portar), Kiss Nikolett, Georgiana Marian, Mara Bejan și Dana Rizoti.
Campionatul se întrerupe până la sfârșitul lunii aprilie, când se va disputa etapa cu numărul 24, în care CS Olimpic va sta.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE