FOTO: Preselecția Miss și Mister Târgu-Mureș Beauty
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 2149 Vizualizări

FOTO: Preselecția Miss și Mister Târgu-Mureș

Luni, 7 mai, de la ora 16:30, a avut loc la Centrul Cultural „Mihai Eminescu” preselecția pentru Miss și Mister Târgu-Mureș care va avea loc la sfârșitul lunii mai.

Tinerii care au participat trebuiau să întrunească următoarele condiții: să aibă domiciliul/reşedinţa în municipiul Târgu-Mureş, vârsta minimă de 14 ani (persoanele care nu au împlinit vârsta de 18 ani trebuie să prezinte acordul scris al părinţilor/tutorilor legali) şi înălţimea minimă de 1,65 metri (Miss) şi 1,70 metri (Mister). Nu au putut participa persoanele care au câştigat în anii precedenţi titlul de Miss sau Mister.

Premiile de anul acesta sunt frumoase: 4.000 de lei pentru locul 1, 2.500 de lei pentru locul 2, 2.000 de lei pentru locul 3 şi 500 de lei pentru fiecare finalist.

Scena te simte

Evenimentul a fost moderat de Liviu Pancu, care a și încercat să scoată tinerii din cochilia lor, să le dea putere și încredere în sine, ceea ce i-a și reușit cu unii. „Suntem la un concurs de Miss/Mister. Este un concurs de frumusețe al domnișoarelor și domnilor din Târgu-Mureș și îl organizăm de foarte mulți ani. Întâlnirea noastră de astăzi trebuie luată ca o mică experiență. Exercițiile mele nu vi se adresează într-un mod particular, se adresează unor cunoștințe pe care tu le ai pentru această frumusețe care se numește scenă. Timpul de pregătire este foarte condensat, deci nu este loc de supărări. Nu se discută cu nimeni personal, ci cu un concept. Cerințele pe care eu le am de la voi sunt de a vedea disponibilitatea de a vă simți caracterul, de a vă simți aplombul pe scenă, pentru că scena are momente când iubește oamenii. Dacă tu în interiorul tău ești în ordine, ești cu pace și cu iubire și nu ești scofâlcit de supărări, când mergi pe scenă, scoți ceea ce simți. Când ești liber, urci pe scenă tot liber.” Cu aceste cuvinte a început Liviu Pancu evenimentul.

Au urmat o serie de probe, de mers pe scenă, ținută de zi, costume de baie, mici auto-descrieri a fiecăruia dintre participanți, timp în care atmosfera s-a dezghețat și toți participanții au reușit să fie mai naturali și să își arate adevărata față juriului.

La final, au fost selectate 11 fete (10 plus una de rezervă), iar având în vedere că au participat doar 10 băieți, toți au mers mai departe.

Finaliștii selectați la Miss și Mister Târgu-Mureș

FETE

BĂIEȚI

Nume

Vârstă Nume

Vârstă

Cucuiet Ionela Claudia 18 Precup Cristian 17
Jeller Kinga Timea 18 Halai Mihai Cătălin 17
Bădoi Bianca Maria 18 Hrițcu-Mesenchi Raul 19
Cătană Ioana 18 Rad Paul Mădălin 25
Meruțiu Alexandra 18 Dan Sergiu 18
Morariu Andreea 20 Miron Mihnea Răzvan 16
Pol Patricia Andrada 17 Suciu Daniel Gabriel 18
Cotfaș Carmina 17 Szekely Ferencz 18
Fulop Andreea 19 Burduleanu Marius Cristian 18
Rusu Marinela Denisa 16 Man Cristian Vlad 24
Iakubovski Lavinia (rezervă) 20

Text și foto: Elena POLEARUȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE