Share

Home / Altele / Festivalul Luminii 2018 – Redescoperim frumusețea lucrurilor mărunte în Cetatea Medievală din Târgu-Mureș

Festivalul Luminii 2018 – Redescoperim frumusețea lucrurilor mărunte în Cetatea Medievală din Târgu-Mureș

Festivalul Luminii este un eveniment organizat de Cercetașii României, aflat la a VIII-a ediție în Târgu-Mureș. Acest festival oferă un spațiu de manifestare artistică pentru tinerele talente locale, într-o atmosferă unică, creată de miile de gulguțe ce vor fi așezate pe aleile Cetății Medievale, se anunță în cadrul unui comunicat de presă emis de către organizatori.

Gulguțele, aceste cutiuțe origami în care se vor aprinde lumânări, vor aduce zâmbete calde pe fețele celor prezenți, dând naștere unor amintiri de neuitat!

Nu vor lipsi recitaluri artistice, ateliere şi actvități în timpul zilei, precum chităreală, stand-up comedy, face painting, dar și un spectacol din partea trupei de jonglerii The FireWolves.
Evenimentul este coordonat de elevi şi studenți cercetași, îndrumați de lideri adulți, alături de care își aduc contribuția peste 50 de voluntari din afara organizației.

Târgumureșenii sunt așteptați la Cetatea Medievală din Târgu-Mureș pentru a redescoperi frumusețea lucrurilor mărunte, sâmbătă 19 mai, începând cu ora 18:00.

Imagini de la edițiile din 2016 și 2017:
https://www.facebook.com/pg/scoutmures/photos/?tab=album&album_id=10154932930213636
https://www.facebook.com/pg/scoutmures/photos/?tab=album&album_id=10156351265933636

Despre Cercetașii României și World Organization of the Scout Movement

Organizaţia Naţională „Cercetaşii României” (www.scout.ro) este cea mai veche mișcare educațională de tineret din România, cu aproximativ 5000 de membri activi în peste 80 de comunități locale. Cercetășia este un model educațional, de formare continuă, având ca scop dezvoltarea de indivizi responsabili și implicați în comunitățile din care fac parte.

Organizaţia Națională „Cercetașii României” este membră cu drepturi depline a Organizaţiei Mondiale a Mişcării Scout (www.scout.org) ce numără în prezent peste 40 de milioane de membri activi în 224 de ţări şi teritorii, fiind cea mai mare mișcare de tineret din lume.

Programul Festivalului Luminii 2018

18:30 – Recital Emilia Brenduș
19:00 – Poezie Cătălin Bota
19:20 – Stand-up comedy Ioana Crișan
19:40 – Recital Iulia Hegyi
20:00 – Chităreală
20:30 – Aprindere gulguțe
21:10 – Recital Vali „Sir Blues” Răcilă
22:00 – Recital Luigi Popescu și Radu Pol
22:50 – The FireWolves

(E.P.)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Sănătatea – o provocare la nivel global, național, dar și la nivel personal

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/WFBVn6fSgys Oamenii devin tot mai interesați de adoptarea unui stil de viață care …

Share
Share