Share

Home / Administratie / Întâlnirea voluntarilor pompieri

Întâlnirea voluntarilor pompieri

Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (SVSU) Vărgata a organizat, zilele trecute, întâlnirea echipajelor de pompieri voluntari, la care au fost invitate să participe 13 echipaje SVSU cu mai mult de 150 de voluntari din localitățile Cristuru Secuiesc (Harghita), Vacărești (Harghita), Sovata, Miercurea Nirajului, Mătrici, Eremitu, Sângeorgiu de Pădure, Acățari, Livezeni, Ceuașu de Câmpie, Hodoșa, precum şi echipajul SC Cenda Impex SRL, echipajul gazdă SVSU Vărgata și un echipaj aparținând Detașamantului de Pompieri Târgu-Mureș și o delegație reprezentativă a voluntarilor din Bekes, Ungaria.

Toate echipajele s-au întrecut pe parcursul mai multor probe, întrecerile avînd mai mult un caracter constructiv și de pregătire.

„S-a pus accentul pe importanța voluntariatului, avantajele existenței și a bunei pregătiri a voluntarilor. De menționat că activitatea voluntarilor presupune efort și sacrificii nu numai din partea persoanelor participante efectiv la aceste activități, dar și din partea familiilor acestora, fapt pentru care merită pe deplin aprecierea comunității“, au transmis reprezentanţii ISU „Horea“ al judeţului Mureş, pe pagina de Facebook a instituţiei.

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ludușenii completează declarații de impunere

După aprobarea Regulamentului de instituire și administrare a taxei speciale de Management Integrat al Deșeurilor …

Share
Share