Share

Home / Politic / PNL Mureş, ambiţii mari pentru alegerile din 2019 şi 2020

PNL Mureş, ambiţii mari pentru alegerile din 2019 şi 2020

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) Mureş, senatorul Cristian Chirteş, a declarat duminică, 10 iunie, cu prilejul unei conferinţe de presă, că liberalii mureşeni şi-au propus ca obiectiv obţinerea celor mai multe voturi dintre partidele româneşti din judeţul Mureş la următoarele alegeri care vor avea loc în anii 2019 şi 2020.

Declaraţia a fost făcută la finalul lucrărilor Comitetului de Coordonare Judeţeană al PNL Mureş, eveniment organizat în Sala mică a Palatului Culturii din Târgu-Mureş, la care au fost prezenţi şi Ludovic Orban – preşedintele PNL, senatorul Viorel Badea – preşedintele PNL Diaspora şi Adrian Oros – deputat.

„Am prezentat organizaţiei judeţene criteriile şi indicatorii de performanţă pe care ni i-am asumat împreună şi fiecare. Ambiţiile noastre sunt aceleaşi pe care vi le-am mai prezentat şi în celelalte conferinţe de presă, ca în anul 2019 şi în 2020 Partidul Naţional Liberal să obţină în Mureş cel mai mare număr de voturi dintre partidele româneşti. De asemenea, am luat o hotărâre privind poziţia noastră faţă de actuala conducere a judeţului formată din PSD şi UDMR şi bineînţeles vom intra într-o totală opoziţie faţă de PSD. De asemenea, a fost ales un nou preşedinte al Comisiei de cenzori şi am stabilit, împreună cu organizaţiile locale, pe fiecare organizaţie, un target privind anumiţi indicatori”, a afirmat senatorul Cristian Chirteş.

La solicitarea presei, liderul PNL Mureş a dezvăluit şi câteva din obiectivele concrete, unul dintre acestea fiind obţinerea la viitoarele alegeri locale a minim 32 de mandate de primari.

„Un target se referă la dublarea numărului de membrii activi ai Partidului Naţional Liberal. Al doilea target este maximizarea numărului de voturi, în sensul de a fi cel mai important partid românesc din judeţul Mureş, ca număr de voturi. Din 2019 începem alegerile europarlamentare, prezidenţiale, locale şi parlamentare. De asemenea, ne propunem să obţinem cel puţin 350 de mandate de aleşi locali şi cel puţin 32 de primari ai Partidului Naţional Liberal”, a explicat senatorul Cristian Chirteş.

Alex TOTH

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

“Mărţişorul persoanelor vârstnice”, la Târgu-Mureş

Primăria municipiului Târgu Mureş, în parteneriat cu asociațiile persoanelor vârstnice, invită pensionarii cu domiciliul sau …

Share
Share