Noile curse aeriene, încă la faza de discuții Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2641 Vizualizări

Noile curse aeriene, încă la faza de discuții

Atragerea unor noi operatori la Aeroportul Transilvania Tîrgu Mureș se lasă încă așteptată, deși la vizita de lucru guvernamentală din 6 iulie, conducerea regiei autonome avansa un termen de o săptămână pentru anunțarea unui nou partener.

Miercuri, la finalul ședinței ordinare a Consiliului Județean Mureș, președintele autorității județene, Péter Ferenc, a susținut că sunt purtate negocieri, însă acestea sunt de durată.
“Deocamdată discuții sunt și eu am participat la câteva discuții cu noi operatori, avem posibilitatea de a avea și noi operatori, am trimis ofertele noastre către noi operatori și așteptăm deciziile. În general, deciziile pentru curse noi nu se iau de pe o zi pe alta, aceste demersuri au nevoie de câteva luni, în general cel puțin șase luni până când pornesc noi curse, dar avem promisiuni că în termen scurt se vor lua aceste decizii”, a precizat președintele CJ Mureș. Momentan, singurii operatori care au curse aeriene de la Vidrasău sunt Wizz Air – două destinații, Dortmund și Memmingem, și Corendon Airlines – Antalya. (L. V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE