Share

Home / Mica publicitate / Anunț mediu

Anunț mediu

CONSILIUL JUDEȚEAN MUREȘ titular al proiectului „Podeț provizoriu pe drumul județean DJ 143 – limită județ Sibiu km 11+200, județul Mureș”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către APM Mureş, fără studiu de evaluare adecvată, în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului și de evaluare adecvată, pentru proiectul „Podeț provizoriu pe drumul județean DJ 143 – limită județ Sibiu km 11+200, județul Mureș” propus a fi realizat în  satul Criș, comuna Daneș, județul Mures.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul APM Mureş din Tg. Mureş, str. Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9 – 15 şi în zilele de marţi – vineri, între orele 9 – 12, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmms.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare, în termen de 5 zile de la data publicării prezentului anunţ.

 

 

 

 

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

LICITAȚIE PUBLICĂ- Electro Dia Junior SRL

Societatea Electro Dia Junior SRL – în faliment; Cu sediul social în Glodeni, str. Principală, …

Share
Share