Share

Home / Eveniment / Ghidul supraviețuirii pentru boboci

Ghidul supraviețuirii pentru boboci

Liga Studenților UMF organizează pentru proaspeții boboci în 2 octombrie de la ora 20:00, în foișorul din grădina botanică a UMFST Târgu-Mureș, o prezentare menită să fie un mic ghid de supraviețuire.

Dacă ești proaspăt boboc la UMFST Târgu-Mureș, ai trecut cu brio admitere, și abia aștepți să îți începi viața studențească, dar nu știi unde e sala în care vei avea primul curs, nu știi de ce anume ai nevoie la primul LP, sau unde e laboratorul, nu poți descifra orarul, nu întelegi care-i faza cu creditele, nu știi ce înseamnă TBL și seminar, ai vrea să știi cum poți obține bursă, sau cum poți trece la buget, e o enigmă cum îți poți motiva absențele, ești curios cum funcționează facultatea și universitatea sau vrei să afli ce e Liga Studenților din Târgu-Mureș și cu ce se ocupă, acest eveniment este pentru tine.

„La UMF 101 ne propunem să îți îndepărtăm toate aceste dubii, și multe altele, în așa fel incât prima săptămână (sau chiar primul semestru) de facultate să nu mai fie la fel de misterios” au declarat pe pagina evenimentului organizatorii.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Administraţia creşelor din Târgu-Mureş angajează

Primăria municipiului Târgu-Mureş organizează concurs pentru ocuparea unui post vacant la Serviciul public Administraţia creșelor …

Share
Share