Home / Eveniment / Conferința HUMAN 2.0 revine în Târgu-Mureș

Conferința HUMAN 2.0 revine în Târgu-Mureș

Filiala Târgu Mureş a Societăţii Studenţeşti de Chirurgie din România (SSCR), sub egida Universităţii de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie Târgu Mureş, organizează în Târgu Mureş (locația va fi anunțată mai târziu) în perioada 1-4 noiembrie 2018, cea de-a patra ediție a Conferinței Naționale cu Participare Internațională SSCR Târgu Mureș – ed. HUMAN 2.0.

În cadrul evenimentului se va prezenta ce poate fi înlocuit, adăugat, augmentat şi eficientizat terapeutic în spaţiul medical actual. De la terapii ţintite ancorate în biomedicină până la transplantul din diferite specialităţi, conferinţa doreşte să abordeze teme care urmăresc efortul medical din spatele înţelegerii şi depăşirii limitărilor umane, creşterii supravieţuirii şi îmbunătăţirii calităţii vieţii.

Printre lectorii invitați se numără conf. dr. Călin Molnar, prof. dr. Horațiu Suciu, prof. dr. Tiberiu Bațaga, prof. dr. Ahmet Resit Ersay și mulți alții.

Prețurile conferinței sunt împărțite pe pachete și variază între 140 și 200 lei, în funcție de preferințele avute.

Pentru mai multe detalii și pentru a vă înscrie, vizitați site-ul www.humantgm.com sau trimiteți un e-mail la presedinte.mures@sscr.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Detalii privind cazurile de persoane infectate cu virusul SARS CoV-2

Reprezentanții Instituției Prefectului, județul Mureș, au informat joi, 25 februarie, prin intermediul unui buletin de …