Festivalul Național Studențesc de Muzică Ușoară „Armonii muzicale”, la debut Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 182 Vizualizări

Festivalul Național Studențesc de Muzică Ușoară „Armonii muzicale”, la debut

Casa de Cultură a Studenților din Târgu Mureș organizează prima ediție a Festivalului Național Studențesc de Muzică Ușoară „Armonii muzicale”, în perioada 26-28 octombrie, la Sala de spectacole „Mihai Eminescu”.

Conform unui comunicat emis de către directoarea festivalului Luminița Praja, Festivalul Național Studențesc de Muzică Ușoară este creat ca o manifestare cultural-artistică adresată tinerilor iubitori de muzică ușoară, cu calități interpretative și își dorește identificarea și promovarea tinerelor talente românești, și nu numai.

Concursul de Muzică Ușoară va începe vineri, 26 octombrie, de la ora 18:00. La concurs pot participa doi studenți din fiecare casă de cultură a studenților din țară. Festivalul Național Studențesc de Muzică Ușoară se adresează tinerilor și studenților din centrele universitare cu vârsta cuprinsă între 18 și 35 de ani care respectă regulamentul festivalului.

La această ediție există secțiunea Interpretare, la care este obligatorie participarea cu două piese, din care una să fie în limba română.

Juriul va fi alcătuit din specialiști și personalități ale muzicii ușoare.

Sâmbătă, 27 octombrie, începând cu ora 18:00, va avea loc Spectacolul de Gală, în cadrul căreia participanții vor fi premiați. Se acordă locul I, II și III, precum și Trofeul Festivalului.

La eveniment vor participa și invitați surpriză.

Intrarea este liberă.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE