Home / Invatamant / Ziua Armatei Române, sărbătorită în două şcoli din Târgu-Mureş

Ziua Armatei Române, sărbătorită în două şcoli din Târgu-Mureş

Cu prilejul Zilei Armatei României, la nivelul Ministerului Apărării Naţionale se desfăşoară în perioada 17-24 octombrie 2018 evenimentul „ Ziua Armatei României în şcoli ”. În municipiul Târgu-Mureş, evenimentul se desfăşoară după următorul program: vineri, 19 octombrie: de la ora 9.00 şi 11.00, la Colegiul Naţional „Unirea”, şi de la ora 12.00 la 14.00, la Şcoala Gimnazială „Mihai Viteazul”.

„La aceste activităţi participă reprezentanţi ai Biroului Informare Recrutare din Centrul Militar Judeţean Mureş, militari din Garnizoana Târgu-Mureş, elevi şi studenţi din instituţii militare de învăţământ. Programul va include alocuţiuni privind semnificaţia Zilei de 25 octombrie, prezentarea tipurilor de misiuni executate de militari, elemente care vizează cariera militară şi oferta educaţională a instituţiilor militare de învăţământ, stand de prezentare a tehnicii, armamentului şi echipamentelor militare şi relaţionare între studenţii/elevii din instituţiile militare de învăţământ şi elevii din instituţiile în care se desfăşoară evenimentul”, a precizat lt. col. Cristian Cioba, ofiţer cu activitatea de informare şi relaţii publice în cadrul Centrului Militar Judeţean Mureş.

(Redacţia)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Vom avea manager prin concurs la Spitalul de Urgență!

Pagina web a Ministerului Sănătății, www.ms.ro, a publicat vineri, 9 aprilie, anunțul pentru organizarea concursului …