Spitalul din Târnăveni angajează Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 407 Vizualizări

Spitalul din Târnăveni angajează

Spitalul Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu”, cu sediul în Târnăveni, strada Victor Babeș, nr. 2, organizează concurs pentru ocuparea funcției specifice comitetului director al unității de director îngrijiri, anunță Monitorul Oficial.

La concurs pot participa candidații care au cumulate atât criteriile generale, cât și specifice. Ca și criterii generale, ei trebuie să aibă domiciliul stabil în România, să nu fi fost condamnați definitiv pentru săvârșirea unei infracțiuni contra umanității, contra statului sau contra autorității, de serviciu sau în legătură cu serviciul, care împiedică înfăptuirea justiției, de fals sau a unor fapte de corupție sau a unei infracțiuni săvârșite cu intenție, care i-ar face incompatibili cu exercitarea funcției, cu excepția situației în care a intervenit reabilitarea, au o stare de sănătate corespunzătoare postului, atestată pe baza unei adeverințe medicale eliberate de medicul de familie sau de unitățile sanitare abilitate și nu au vârstă de pensionare. Ca și criterii specifice, candidații trebuie să fie asistenți medicali generaliști principali, să aibă cel puțin 2 ani vechime ca asistenți medicali generaliști principali și să fie absolvenți de învățământ de lungă sau scurtă durată, cu diplomă de licență/absolvire.

Dosarele se pot depune până în 2 noiembrie, ora 15:00. Vor urma proba scrisă în 12 noiembrie, ora 10:00, susținerea proiectului de specialitate în 15 noiembrie de la aceeași oră și interviul în 15 noiembrie de la ora 12:00, toate la sediul instituției.

Bibliografia pentru concurs/examen și temele-cadru pentru proiectul de specialitate se afișează la sediul spitalului și se publică pe site-ul spitalului www.spitaltarnaveni.ro.

Relații suplimentare se pot obține la sediul spitalului, la telefon 0265 446 156, secretariat 111 sau 0731 980 318 (Antonela Precup, șef birou Resurse Umane).

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE