Share

Home / Comune / Primăria Crăciunești angajează

Primăria Crăciunești angajează

Primăria comunei Crăciunești organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, grad profesional debutant din cadrul Departamentului de Asistență Socială.

Pentru a participa, candidații au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul asistență socială.

Dosarele de concurs trebuie depuse până în 12 noiembrie la biroul Financiar Contabil și Resurse Umane și trebuie să conțină, în mod obligatoriu, documentele prevăzute la art. 49 din H.G. nr. 611/2008, cu modificările și completările ulterioare. Vor urma proba scrisă în 22 noiembrie, ora 10:00 și interviul la o dată anunțată ulterior la sediul primăriei din str. Principală, nr. 166.

Pentru mai multe detalii, condiții specifice și bibliografia, intrați pe www.comunacraciunesti.ro, sunați la numerele de telefon  0265 332 112, interior 110 sau 0753 010 620 (Kuti Zsolt Laszlo, inspector) sau scrieți la craciunesti@cjmures.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se caută asistent medical în Ungheni

Orașul Ungheni organizează concurs pentru ocuparea postului vacant de asistent medical din cadrul Compartimentului Cabinet …

Share
Share