Share

Home / Sport / Cursuri de BodyArt pentru copii

Cursuri de BodyArt pentru copii

În fiecare miercuri și joi au loc cursuri de bodyART pentru copii la clubul Neoreka situat pe strada Strâmbă, nr. 36A, sub supravegherea antrenoarei Diana Sugar.

bodyART reprezintă o nouă formă de mișcare recomandată tuturor, bazată pe exercițiidin gimnastica medicală, folosind tehnici de respirație care relaxează. Exercițiile confera forță, stabilitate, mobilitate și elimină stresul.

„Copiii nu sunt mini-adulți, ci persoane cu nevoi specifice stadiului lor de dezvoltare. Participând la programul bodyART Kids, aceștia vor dobândi un echilibru sănătos și natural și vor învăța ce însemnă conectarea minte-corp. Pe parcursul orelor de bodyART vor învăța o serie de exerciții ce pot fi integrate în viața de zi cu zi (de exemplu dimineața după trezire, la școală înainte de evaluări sau seara înainte de culcare), cu beneficii imediate asupra încrederii și stimei de sine. Prin corelarea unor tehnici de respirație cu jocuri active și exerciții dinamice și statice, copiii își vor însuși pozițiile bodyART în mod natural, își vor conștientiza corpul și vor înțelege cât de important este să fie capabili să-și recunoască emoțiile și să le gestioneze”, au scris organizatorii pe pagina evenimentului.

Cursurile au loc în fiecare miercuri de la ora 19:00, pentru grupa de vârstă 5-8 ani și în fiecare joi de la ora 17:30, pentru grupa de vârstă 9-12 ani. În același interval orar părinții se pot antrena în clasele pentru adulți oferite de centru.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Amical handbalistic cu „Liga Florilor”

Profitând de pauza competițională în campionatele de handbal feminin, pauză cauzată de acțiunile loturilor reprezentative …

Share
Share