FOTO: Un nou bal al bobocilor reușit marca Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian” Galerii Foto
  • Elena.Polearus
  • 1 comentarii
  • 2978 Vizualizări

FOTO: Un nou bal al bobocilor reușit marca Colegiul Național „Alexandru Papiu Ilarian”

Balul Bobocilor a Colegiului Național „Alexandru Papiu Ilarian” intitulat „Illo Tempore” a avut loc în acest an în 26 octombrie la Teatrul Național Târgu-Mureș cu o sală arhiplină, petrecerea continuând la Hotel Imperial Inn unde adolescenții au avut parte de concert live Alex Velea și o seară întreagă de muzică electronică cu DJ Sauce, DJ K-Lu, Saint A și DJ Dobix.

Spectacolul de vineri a fost unul cu o regie frumoasă și cu dansuri și muzică pe măsură. Evenimentul a început cu un filmuleț făcut de elevii colegiului împreună cu Sergiu Cioban în care au parcurs toate perioadele muzicale începând cu anii ’50. De la rock’n’roll, până la perioada hippie, disco sau chiar hip-hop a anilor ’90, nimic nu a fost lăsat deoparte, iar clasele boboace și-au intrat în rol în fiecare eră a muzicii și au interpretat elevi care află că va avea loc balul bobocilor și modurile în care fiecare se grăbește să ajungă la locație în funcție de anii în care se află.

Miss și Mister Boboc (foto: pagina Facebook Al. Papiu Ilarian)

La terminarea filmulețului, toți bobocii au intrat pe scenă și au dansat împreună, dar și separat pe fiecare perioadă muzicală.

Câștigătorii miss și mister din acest an sunt Suciu Anda, din clasa a IX-a C și Negrea Cătălin, clasa a IX-a A, desemnați fiind de juriul format din profesorii liceului, directoarea Someșan Cristina-Ligia și foștii miss și mister boboc 2017. Ambii câștigători au impresionat atât prin talentul artistic, cât și prin energia debordantă de care au dat dovadă.

Text și foto: Elena POLEARUȘ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE