Share

Home / Joburi / Spitalul Clinic Județean de Urgență caută director medical

Spitalul Clinic Județean de Urgență caută director medical

Spitalul Clinic Județean de Urgență organizează concurs pentru ocuparea postului de Director medical din cadrul Comitetului Director, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa, candidații au nevoie să fie absolvenți de învățământ unviersitar de lungă durată, cu diplomă de licență sau echivalentă în domeniul medicinei, specializarea medicină, să fie confirmați cel puțin medic specialist și să aibă minimum 5 ani vechime în specialitatea respectivă.

Actele pentru dosarul de concurs se pot depune la sediul instituției din str. Gh. Marinescu, nr. 50, et. I, cam. 4107 (Birou organizare) până în 22 noiembrie, de luni până vineri între orele 13.00-15.30. Vor urma proba scrisă în 4 decembrie de la ora 10.00, susținerea proiectului de specialitate în 5 decembrie și interviul în 6 decembrie, ambele de la aceeași oră, 10.00.

Modalitățile de informare privind criteriile de selecție, conținutul dosarului de înscriere, temele pentru proiectul de specialitate și bibliografia pentru concurs se găsesc la sediul instituției.

Pentru informații suplimentare, apelați la Biroul Organizare, la numărul de telefon 0265 212 111, interior 462 (Sabău Lidia), la avizier sau pe site-ul www.spitalmures.ro.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș caută asistenți farmacie!

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 2 posturi de …

Share
Share