Home / Cultură / Festivalul Tiberius continuă la Reghin

Festivalul Tiberius continuă la Reghin

Ediția a 13-a a Festivalului Tiberius continuă joi seară la Reghin cu un nou recital de muzică de camără găzduit de Casa Municipală de Cultură „Eugen Nicoară”. Începând cu ora 18:00 vor urca pe scenă Cvartetul Aristos (Olanda) care va interpreta compoziții semnate de Henri Brod: Trio în Si bemol major,  F. Schubert: Quartettsatz, D. 703 și A. Dvorak: Cvartetul în Fa major, Op. 96, „American” și Trio Estate cu lucrarea  Trio Pathetique de Mihail Glinka.
Festivalul Tiberius la Reghin va continua sâmbătă, 17 noiembrie, cu recitalul susținut de Cvartetul Tiberius și Cvartetul New Zealand (W.A. Mozart: Cvartet de coarde în Do major, KV 157, L. van Beethoven: Cvartet de coarde în Sol major, op.18, No.2,  F. Mendelssohn-Bartholdy: Octet pentru coarde, op. 20) .

Ultima seară de festival va avea loc duminică, 18 noiembrie și îi readuce  pe scena reghineană pe membrii Cvartetulului Aristos (Olanda) cu un program bogat, J. Haydn: Cvartet de coarde în si minor , op. 33, No.1. F. Schubert: Mișcare de cvartet în do minor, D. 703, Pavel Fischer: Morava și Leoš Janáček: Cvartet de coarde nr.2, „Intimate Letters”.

Intrarea la toate concertele este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Un singur consilier local reghinean și-a prezentat anual raportul de activitate! Ceilalți n-au făcut nimic?!

Doar un consilier local din cei 19 câți numără Consiliul Local Reghin, respectiv social-democratul Ovidiu …