Share

Home / Joburi / Se caută referent

Se caută referent

Municipiul Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a funcției vacante de referent, clasa III, grad profesional superior la Serviciul Relații interne și internaționale din Cadrul Direcției activități social-culturale, patrimoniale și comerciale, anunță Monitorul Oficial.

Candidații au nevoie de studii liceale/medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, cu o vechime în specialitate de minimum 7 ani.

Dosarele de înscriere se pot depune până în 6 decembrie la sediul instituției din Piața Victoriei, nr. 3. Vor urma proba scrisă în 18 decembrie, ora 10.00 și interviul la o dată anunțată ulterior.

Bibliografia și atribuțiile prevăzute în fișa postului se afișează la sediul și pe site-ul instituției la www.tirgumures.ro.

Pentru mai multe detalii, mergeți la sediul instituției (camera 85), sunați la 0265 268 330, interior 110 sau scrieți la resurse@tirgumures.ro, persoană de contact Socaciu Katalin, consilier.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Primăria Vânători angajează consilier

Primăria comunei Vânători organizează concurs pentru ocuparea unei funcții publice vacante de consilier, clasa I, …

Share
Share