Share

Home / Joburi / Se caută referent

Se caută referent

Municipiul Târgu-Mureș organizează concurs pentru ocuparea a funcției vacante de referent, clasa III, grad profesional superior la Serviciul Relații interne și internaționale din Cadrul Direcției activități social-culturale, patrimoniale și comerciale, anunță Monitorul Oficial.

Candidații au nevoie de studii liceale/medii liceale absolvite cu diplomă de bacalaureat, cu o vechime în specialitate de minimum 7 ani.

Dosarele de înscriere se pot depune până în 6 decembrie la sediul instituției din Piața Victoriei, nr. 3. Vor urma proba scrisă în 18 decembrie, ora 10.00 și interviul la o dată anunțată ulterior.

Bibliografia și atribuțiile prevăzute în fișa postului se afișează la sediul și pe site-ul instituției la www.tirgumures.ro.

Pentru mai multe detalii, mergeți la sediul instituției (camera 85), sunați la 0265 268 330, interior 110 sau scrieți la resurse@tirgumures.ro, persoană de contact Socaciu Katalin, consilier.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Angajări la DGASPC Mureș: 4 posturi vacante

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Mureș organizează concurs pentru ocuparea a 4 …

Share
Share