„Parada Brazilor” a adus lumini, culori și cadouri celor mici la Promenada Mall Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 382 Vizualizări

„Parada Brazilor” a adus lumini, culori și cadouri celor mici la Promenada Mall

Cum iarna și-a intrat irevocabil în drepturi, iar Crăciunul se apropie vertiginos, Promenada Mall Târgu Mureş a organizat cea de-a IV-a ediţie a evenimentului „Parada Brazilor” cu intenția de a-i bucura pe cei mici, dar și de a le aduce o fărâmă de bună-dispoziție celor mari. Astfel, între orele 10.00 – 17.00, în spirit de sărbătoare, au fost invitate grădiniţele, şcolile generale sau asociaţiile de copii să împodobească brazii de Crăciun, folosind accesoriile create chiar de ei.

Juniorii și-au pus la bătaie cele mai ingenioase și mai frumoase decorațiuni și ornamente, au dat frâu liber fanteziei și au împodobit cu entuziasm brazii puși la dispoziție de către organizatori pe holurile mall-ului.

La acțiune au participat 800 de elevi de la aproximativ 35 de instituții de învățământ mureșene, sub supravegherea binevoitoare a cadrelor didactice. Cei mici s-au întrecut pe ei înșiși și au transformat brazii în mici opere de artă, fiecare cu personalitate și aspect individual, îmbogățiți, după caz, cu luminițe. La ora 18.00, culoarele de la Promenada Mall care găzduiau inedita expoziție de conifere împodobite s-au umplut de copii, părinții acestora și dascăli, care au putut admira rezultatele finale, și le-au putut compara cu cele ale echipelor „concurente”. Cum conducerea de la Promenada Mall respectă deviza „După faptă, și răsplată”, a premiat cu generozitate micii decoratori de brazi. Creaţiile acestora vor putea fi admirate până în luna ianuarie a anului viitor.

Andrei VORNICU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE