Beniamin Pădurean (Valea Largă): „Să construim o țară prosperă și un popor prosper!” Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

Beniamin Pădurean (Valea Largă): „Să construim o țară prosperă și un popor prosper!”

Vă prezentăm, în rândurile de mai jos, mesajul primarului comunei Valea Largă, Beniamin Pădurean, cu ocazia Zilei Naţionale a României.

Centenarul este un recurs la memorie și la rememorarea faptelor înaintașilor noștri. Anul omagial trebuie să fie un moment de reflecție profundă a societății românești care să reflecte la progresul realizat de România în cei 100 de ani scurși de la Marea Unire, dar în același timp cu nevoia de a privi spre viitor.

România este un exemplu de toleranță și iubire. Este momentul să ne amintim cei care am uitat că ceea ce ne unește pe noi românii este mai puternic decât ceea ce ne separă. Să ne reamintim că România a rezistat ca stat pentru că a fost edificată pe fundații corecte: același popor, aceeași limbă, aceleași obiceiuri, aceeași cultură. 

Este de datoria noastră, a tuturor de aici, să lucrăm împreună pentru a desăvârși națiunea română. Să construim o țară prosperă și un popor prosper. Să susținem și să producem valori care să-i legitimeze  peste o sută de ani pe copiii copiilor nepoților noștri”.

Poetul național Mihai Eminescu spunea: ”Patriotismul nu este numai iubirea pământului în care te-ai născut, ci mai ales iubirea trecutului fără de care nu există iubire de țară”.

De aceea este important Centenarul pe care îl sărbătorim acum, ne aduce în inimi și simțiri iubirea față de cei care au înfăptuit Marea Unire, într-o perioadă grea, cu sacrificii mari ale acestui popor.

La mulți ani celor care simt și trăiesc românește! La mulți ani, România!”

Beniamin Pădurean, primarul comunei Valea Largă

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE