Share

Home / Joburi / UMFST caută brancardier și fochiști

UMFST caută brancardier și fochiști

Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie organizează concurs pentru ocuparea a trei posturi de fochiști la Serviciul Tehnic și Mentenanță Patrimoniu și a unui post de brancardier cu jumătate de normă la Disciplina Anatomie pe perioadă nedeterminată, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de fochist, concurenții au nevoie de studii medii – liceale/școală profesională, o calificare în meseria de fochist, conform prescripției tehnice ISCIR PT CR8-2009, autorizație ISCIR pentru fochist clasa A, C sau D și talon pentru vize anuale, în copie și o vechime în specialitate de minimum 3 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de brancardier, concurenții au nevoie de studii medii și abilități de muncă cu prelucrarea materialului cadaveric.

Dosarele se pot depune la Biroul Personal până în 20 decembrie. Va urma proba scrisă în 7 ianuarie de la ora 10.00 și interviul în 9 ianuarie de la aceeași oră.

Pentru mai multe detalii, contactați Biroul Personal la numărul de telefon 0265 215 551, interior 127.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Psiholog român dezvăluie: hipnoza ne ajută la… slăbit

Obezitatea reprezintă la ora actuală una dintre cele mai frecvente boli cu care se confruntă …

Share
Share