Reţeaua şcolară din Luduş, aprobată Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 343 Vizualizări

Reţeaua şcolară din Luduş, aprobată

Stabilirea reţelei şcolare a unităţilor de învăţământ preuniversitar de stat pentru anul şcolar următor se face prin consultarea tuturor unităţilor de învăţământ cu respectarea legislaţiei în vigoare.

La Luduş, pentru anul şcolar 2019-2020, Primăria oraşului a propus Inspectoratului Şcolar Judeţean Mureş un proiect de hotărâre a reţelei şcolare a oraşului în care sunt cuprinse unităţile de învăţământ cu personalitate juridică: Liceul Tehnologic nr. 1, Şcoala Gimnazială nr. 1, Şcoala Gimnazială „Ioan Vlăduţiu” şi Grădiniţa „Căsuţa Fermecată”. Liceul Tehnologic nr. 1 are arondată CSS LUDUŞ ca secţie afiliată Grupului Şcolar Industrial Luduş. Grădiniţa „Căsuţa Fermecată” cuprinde structurile arondate: Grădiniţa cu program prelungit nr.1 Luduş şi Grădiniţele cu program normal nr. 1 şi 2 din Luduş şi cele din cartierele Gheja şi Roşiori.

În conformitate cu prevederile articolului 61 din Legea Educaţiei Naţionale nr. 1/2011 şi în baza Hotărârii nr. 34/2019, Consiliul de administraţie al ISJ Mureş a acordat un Aviz conform pentru unităţile de învăţământ preuniversitar din oraşul Luduş pentru anul şcolar 2019-2020.

După primirea avizului, Administratorul public al oraşului Luduş, Marius Dudilă, a întocmit referatul necesar consiliului local în conformitate cu Legea nr. 215/2001, a administraţiei publice locale.

În şedinţa Consiliului local din 29 ianuarie 2019, aleşii locali au aprobat reţeaua şcolară a unităţilor de învîţământ preuniversitar de stat al oraşului pentru anul şcolar 2019-2020.

De notat că şi pentru anul şcolar 2019-2020 toate unităţile de învăţământ din oraşul Luduş deţin autorizaţiile necesare pentru funcţionare.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE