Angajări la Căminul pentru Persoane Vârstnice Joburi
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 401 Vizualizări

Angajări la Căminul pentru Persoane Vârstnice

Căminul pentru Persoane Vârstnice Târgu-Mureș organizează un concurs pentru ocupare a trei posturi contractuale vacante de infirmier/ă, îngrijitoare de curățenie și muncitor calificat bucătar M/P, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de infirmier/ă, candidații au nevoie de studii medii și cursul de calificare infirmiere organizat de furnizorii autorizați și o vechime în muncă de minimum 3 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de îngrijitoare de curățenie, candidații au nevoie de studii generale și o vechime în muncă de minimum un an.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat bucătar, candidații au nevoie de studii medii sau profesionale, calificare în domeniu și o vechime în meseria de bucătar de minimum un an.

Dosarele se pot depune la sediul instituției din str. Evreilor Martiri, nr. 29-31, până în 26 martie. Vor urma proba scrisă în 2 aprilie și interviul în 8 aprilie.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0365 404 480, interior 107, între orele 10.00 și 14.00 sau vizitați sediul căminului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE