Home / Joburi / Angajări la Căminul pentru Persoane Vârstnice

Angajări la Căminul pentru Persoane Vârstnice

Căminul pentru Persoane Vârstnice Târgu-Mureș organizează un concurs pentru ocupare a trei posturi contractuale vacante de infirmier/ă, îngrijitoare de curățenie și muncitor calificat bucătar M/P, anunță Monitorul Oficial.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de infirmier/ă, candidații au nevoie de studii medii și cursul de calificare infirmiere organizat de furnizorii autorizați și o vechime în muncă de minimum 3 ani.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de îngrijitoare de curățenie, candidații au nevoie de studii generale și o vechime în muncă de minimum un an.

Pentru a putea participa la concurs pentru postul de muncitor calificat bucătar, candidații au nevoie de studii medii sau profesionale, calificare în domeniu și o vechime în meseria de bucătar de minimum un an.

Dosarele se pot depune la sediul instituției din str. Evreilor Martiri, nr. 29-31, până în 26 martie. Vor urma proba scrisă în 2 aprilie și interviul în 8 aprilie.

Pentru mai multe detalii, sunați la 0365 404 480, interior 107, între orele 10.00 și 14.00 sau vizitați sediul căminului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

PANDEMIA ȘI DIVORȚURILE în Mureș. Medie uluitoare de căsătorii destrămate în 2020!

În primele 10 luni ale anului 2020, în județul Mureș s-au înregistrat 503 de divorțuri, …