“Reţeta succesului” pentru un ardelean: cunoştea femei pe Facebook, apoi le tâlhărea! Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 406 Vizualizări

“Reţeta succesului” pentru un ardelean: cunoştea femei pe Facebook, apoi le tâlhărea!

Un bărbat de 31 de ani din oraşul Avrig a fost reţinut pentru 24 de ore, după a furat bani şi bijuterii, de la patru femei, pe care le-ar fi ameninţat şi lovit, cu care şi-a dat întâlnire, după ce a discutat cu ele pe Facebook, potrivit unui comunicat de presă remis vineri Agerpres de către IPJ Sibiu.
“La data de 18 aprilie a.c., bărbatul a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea a patru infracţiuni de tâlhărie calificată, a unei infracţiuni de ameninţare, a unei infracţiuni de lovire sau alte violenţe şi a unei infracţiuni de hărţuire. Prejudiciul creat se ridică la suma de 2.010 lei. Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Municipiului Sibiu în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a persoanei în cauză”, se arată în comunicatul de presă al IPJ Sibiu.
Potrivit sursei citate, “bărbatul este bănuit că, în perioada iulie 2018 – martie 2019, prin intermediul reţelelor de socializare, prin mesaje menite să stârnească interesul şi să inducă încredere, ar fi stabilit diferite întâlniri cu patru femei, cu vârste cuprinse între 25 – 35 de ani, din municipiul Sibiu, pe raza municipiului, dar şi în afara lui, sub pretextul că ar fi manifestat sentimente de afecţiune faţă de acestea. Întâlnirile ar fi avut loc în autoturismul bărbatului sau al femeilor, în locuri izolate, unde, sub ameninţări cu acte de violenţă sau chiar agresiune fizică, bărbatul le-ar fi deposedat pe acestea de bunurile pe care le aveau asupra lor, bani şi bijuterii”.
Poliţiştii mai susţin că, la scurt timp după ce întâlnea femeile, bărbatul ar fi obişnuit să le trimită fie mesaje conciliante, fie ameninţătoare în cazul în care victima ar fi denunţat fapta.

(www.agerpres.ro)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE