VIDEO: Accident cu doi răniţi pe DN 1! Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1429 Vizualizări

VIDEO: Accident cu doi răniţi pe DN 1!

Traficul a fost blocat pe ambele sensuri vineri după-amiază, pe DN 1, în zona localităţii Timişul de Jos din judeţul Braşov, unde a avut loc un accident în care au fost implicate două maşini, fiind răniţi cei doi şoferi.
Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, la faţa locului s-au deplasat trei echipaje SMURD şi unul pentru descarcerare, una dintre cele două victime rămânând încarcerată.

Aceasta a fost descarcerată, în stare de inconştienţă, iar unul dintre cele două autoturisme, care în urma impactului a ajuns în apropierea liniilor de cale ferată, a fost îndepărtat de pompieri.
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, traficul a fost blocat pe DN 1 pentru efectuarea cercetărilor la faţa locului. „Un conducător auto a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. În urma impactului au rezultat două victime, conducătorii auto, care vor fi transportate la spital”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov, Alina Ivan.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE