Atelier de Scriere Creativă pentru elevi Invatamant
  • Elena.Polearus
  • 0 comentarii
  • 132 Vizualizări

Atelier de Scriere Creativă pentru elevi

În 18 mai, Itech Club România va organiza la sediul lor de pe str. Ion Creangă, nr. 3 un atelier de scriere creativă pentru elevi.

„Creative writing este tehnică şi artă (în acelaşi timp), un mod de a scrie care seduce. Considerăm că autostima şi încrederea unui copil în forţa lui creatoare sunt esențiale pentru succesul educațional, social și personal. La Atelierul de Scriere Creativă folosim un instrument unic de redactare, care utilizează ilustrații pentru inspirarea cursanţilor în vederea redactării textelor personale ficţionale (sau nonficţionale, uneori). Procesul de învățare porneşte de la o imagine uimitoare care stimulează emoțiile şi creativitatea, ghidându-l pe cursant să facă primul pas în redactarea textului individual, evitând sindromul „paginilor goale””, au transmis organizatorii pe site-ul lor.

Atelierul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între 9 și 14 ani dornici să depăşească barierele realităţii impuse de adulţi, să descopere lumea minunată a literelor care ţes naraţiuni şi personaje de neuitat, pornind de la imagini uimitoare și să îşi însuşească abilitățile de redactare şi tehnicile creative prin joc şi descoperire.

La sfârșitul acestui atelier copiii vor avea redactată sub forma de eBook ilustrat o poveste cu eroi proprii, care vor trece prin diverse încercări ce vor culmina cu reușite și lecții învățate cu succes.

Costul este de 50 lei pentru fiecare copil, iar cursul va dura 3 ore. Se va mai organiza încă un curs și în 25 mai. Pentru mai multe detalii și înscrieri, sunați la 0754 767 609 sau trimiteți un e-mail la office@itechclub.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE