Home / Invatamant / Radu Păltineanu, oaspetele Conferințelor Liceului Blaga

Radu Păltineanu, oaspetele Conferințelor Liceului Blaga

Conferințele Liceului Blaga, proiect inițiat de profesoara de engleză Cristina Drescan din cadrul Liceului Tehnologic „Lucian Blaga” continuă în luna mai cu alte dezbateri și inivitați meniți să aducă un plus valoare educației tinerilor. Astfel, luna mai aduce un număr de patru conferințe, trei dintre aceastea urmând să aibă loc într-o singură zi.

Prima conferință a lunii mai  are ca temă „Educaţia ne uneşte” și va avea loc joi, 23 mai, ora 13, la care sunt in invitați  reprezentanți din conducerea şcolii, cadre didactice, reprezentanţi ai părinţilor, elevilor, sindicatului, agenţilor economici, ONG-urilor, Consiliului Local și  Primăriei Municipiului Reghin.

Următoarele trei conferințe sunt programate în ziua de  luni, 27 mai, prima conferință (ora 11) va avea ca temă ”Planeta Pământ văzută de pe bicicletă”, oaspete fiind  Radu Păltineanu, primul român care a traversat cele două Americi pe bicicletă. A doua conferință (ora 12) va avea tema ”Reghinul de ieri şi de azi”,  invitaţi Klaus Birthler, arhitect, şi Cristian Man, manager de proiect la Fundaţia Comunitară Mureş. Cei doi vor fi  protagoniștii  celei de a treia conferințe a zilei (ora 13) cu tema  ”Biodiversitatea e tare! Despre natură, activism civic şi comunicare”.

Toate conferințele vor fi găzduite de Laboratorul de Limbi Moderne din cadrul Liceului Tehnologic „Lucian Blaga”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Porumbului 2021. Hibrizi în premieră, de la Bayer CropScience

Tradiționala locație din incinta fermei Kodagro, aflată în Seuca, sat aparținător comunei mureșene Gănești, a …