Home / Cultură / „Navigatorul”, o producție nominalizată la Premiile UNITER, la Sala Mare
„Navigatorul”. Foto: Cristina GÂNJ (Bristena)

„Navigatorul”, o producție nominalizată la Premiile UNITER, la Sala Mare

Distribuie

Compania Liviu Rebreanu anunță o nouă reprezentație cu spectacolul „Navigatorul“ de Conor McPherson în regia lui Cristi Juncu, reprezentație ce va avea loc miercuri, 8 mai, de la ora 19.00, la Sala Mare a Teatrului Național Târgu Mureș.

Spectacolul „Navigatorul“ va participa în data de 10 mai la Festivalul Internațional de Teatru Nou de la Arad. De asemenea, în luna iunie, „Navigatorul“ va participa la Festivalul Internațional de Teatru de la Oradea.

Din palmaresul spectacolului „Navigatorul“ mai face parte și nominalizarea actorului Richard Balint la Premiul pentru Cel mai bun actor în rol secundar pentru rolul Mr. Lockhart, câștigătorul urmând să fie anunțat în cadrul Galei Premiilor UNITER ce va avea loc în data de 13 mai.

Din distribuția spectacolului „Navigatorul“ fac parte actorii: Theo Marton, Nicu Mihoc, Dan Rădulescu, Costin Gavază, Richard Balint și Ale Țifrea.

Cristian Juncu este un regizor cunoscut publicului târgumureșean pentru spectacolele realizate în ultimii ani, „Școala nevestelor“ și „Dinte pentru dinte“, care se joacă și astăzi cu sălile pline.

Despre „Navigatorul“ în presă:

„Navigatorul construiește, coerent și unitar, un crâmpei din viața unei familii înconjurate de mediocritate și singurătate, dar care are parte de un happy end; șansa unui nou început.” (Elena Coman, yorick.ro)

„…avem ocazia de a vedea pe Scena Mare a Teatrului Național din Târgu Mureș un foarte bun și complex spectacol cu Navigatorul” (Mircea Morariu, adevărul.ro)

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la Casieria din incinta Teatrului, de marți până vineri, între orele 9:00 și 15:00, și cu o oră înainte de începerea spectacolelor, sau la numărul de telefon 0365.806.865 și la Agenția de Bilete din incinta Palatului Culturii, de marți până vineri, între orele 12:00 și 17:30, sau la numărul de telefon 0372.951.251.

Bilete și abonamente pot fi procurate online accesând portalul www.biletmaster.ro.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   
Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

RECENZIE. Negocieri Creative Româno-Americane

Distribuie Cel de-al doilea volum colectiv publicat în limba engleză, la editura Presa Universitară Clujeană, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.