Simon Csaba, victorios în cadrul Memorialului ”Dan Leorda” Reghin
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 868 Vizualizări

Simon Csaba, victorios în cadrul Memorialului ”Dan Leorda”

Aproximativ 200  de împătimiți ai tenisului de masă și-au dat întâlnire la Reghin, cu prilejul celei de a XI-a ediții a Memorialului ”Dan Leorda”, găzduit sâmbătă 11 mai de Sala de Sport din Parcul Tineretului. Turneul a fost organizat de Rareș Leorda, Kantor Imre , Florin Marian  și Apian Florin (organizator tehnic), care au adus un omagiu părintelui spiritual al turneului, Dan Leorda, de numele căruia se leagă începuturile turneelor de tenis de masă din Reghin.

Simon Csaba, la o nouă victorie în circuitul Amatur

La cele 21 de mese puse la dispoziție de organizatori au evoluat sportivi  la trei categorii Avansați+Începători, Open și Elite. În urma unor partide  aprig disputate au fost stabiliți câștigătorii. Astfel, la Categoria Elite, locul 1 a fost ocupat de Simon Csaba (Tîrgu-Mureș), urmat de Cristian Moldovan (Bistrița), locul  3 fiind adjudecat  de Cezara Boeriu (Tîrgu-Mureș) și Dorel Nistor (Bistrița).

Categoria Open a fost câștigată de Ovidiu Sebastian Nicolaiciuc din Iași, urmat de Denes Ferenc din Praid, locul 3 fiind ocupat de sportivii Gecse Alpar din Chibed și Ștefan Potolca din Sângeorgiu de Pădure .

La Categoria Avansaţi + Începători , locul 1 a fost adjudecat de Cătălin Horotan (Baia Mare), urmat în clasament de Bogdan Chibulcutean (Tîrnăveni) ,  ultima treaptă a podiumului fiind ocupată de Călin Rusu (Cluj-Napoca) și Lovasz Vilmos (Gheorgheni).

Opt sportivi în Top 100

În clasamentul circuitului Amatur, în Top 100 regăsim și opt sportivi mureșeni, Farkas Gabor, Tîrgu-Mureș (Locul 19), Simon Csaba, Tîrgu-Mureș (Locul 30), sportiv care își propune atacarea locului 1, cu victorii în  ultimele șase  turnee , Moldovan Horvath Csaba, Tîrgu-Mureș (Locul 45), Ștefan Potolca, Sângeorgiu de Pădure (Locul 63), Victor Zidar, Reghin (Locul 71), Marius Bleoca, Târnăveni (Locul 78), ,  Andreea Teglaș, Luduș (Locul 79) și Dorin Motorga, Tîrgu-Mureș(Locul 91).

Tradiționalul gulaș

Turneul s-a bucurat de prezența firmei  Androgir București cu stand bogat  cu articole de tenis de masă. Nu în ultimul rând, tradiționalul gulas gătit de Florin Marian  a dat savoarea  culinară a competiției care a reunit și în acest an numeroși iubitori ai  tenisului de masă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE