Share

Home / Administratie / Parteneriat între Consiliul Judeţean Mureş şi Inspectoratul de Jandarmi Mureş

Parteneriat între Consiliul Judeţean Mureş şi Inspectoratul de Jandarmi Mureş

Consilierii judeţeni au aprobat joi, 30 mai, într-o şedinţă ordinară de lucru, programul de interes public judeţean „Siguranța cetățeanului – Parteneriat în slujba comunității”, respectiv colaborarea dintre Consiliul Judeţul Mureş şi Inspectoratul de Jandarmi Mureş pentru implementarea programului. Perioada de implementare a programului este cuprinsă între data semnării convenţiei şi 30 noiembrie 2019, iar suma alocată pentru susţinerea acestuia din bugetul judeţului Mureş este de 100.000 de lei.

Potrivit expunerii de motive a proiectului, “bugetul total al programului este de 101.500 de lei, din care contribuția Inspectoratului de Jandarmi Județean Mureș este de 1.500 de lei, iar a Consiliului Județean Mureș este de 100.000 de lei, sumă ce va fi utilizată pentru achiziționarea de echipamente necesare în vederea realizării obiectivelor propuse.”

(Redacţia)

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Ziua Iei, sărbătorită printr-un spectacol

Primăria comunei Sângeorgiu de Mureș, în colaborare cu Asociația Culturală „Doruri Mureșene”, vor organiza joi, …

Share
Share