Home / Invatamant / Premianții Școlii de muzică și arte plastice din cadrul Gimnaziului „Augustin Maior”
Profesoara de pian Doina Lavinia Zanfir alături de eleva Hadassa Olteanu

Premianții Școlii de muzică și arte plastice din cadrul Gimnaziului „Augustin Maior”

Printre cei evidențiați în cadrul festivității finalului de an școlar la Gimnaziul „Augustin Maior” din Reghin  s-au numărat și elevii din cadrul Secției de muzică și arte plastice, răsplătiți pentru rezultatele deosebite obținute la concursurile naționale și internaționale.

La vioară, s-au evidențiat elevii Fazakas Daniel, clasa I-a,  Premiul  1 la Concursul Național de Interpretare Instrumentală „Timotei Popovici” de la Sibiu, Ioana Maria Tomolea, clasa a II-a, Premiul  1 la Concursul Național de Interpretare Instrumentală „Timotei Popovici” de la Sibiu, Mențiune la Concursul Național ”Șansa egală” de la Târgu-Mureș, și  Szaás Csanád Laszló, Premiul  II la Concursul Național ”Șansa egală” de la Târgu-Mureș și Premiul II la Concursul Internațional de Vioară de la Törökszentmiklós, Ungaria.

Șerbănați-Villalva-Briones Emanuela, clasa a IV-a A, Școala Gimnazială „Augustin Maior”

La pian, în anul școlar 2018-2019 s-au evidențiați elevele Hadassa Olteanu, clasa I-a, Premiul II la Concursul Național ”Șansa egală” de la Târgu-Mureș, și eleva Șerbănați-Villalva-Briones Emanuela, clasa a IV-a, Premiul de Excelență la Festivalul-Concurs „J, S. Bach” de la Cluj Napoca, Locul I la Concursul Internațional  Piano Artis de la Iași, Premiul Special al juriului  pentru cel mai bun elev clase primare la Concursul Internațional Piano Artis de la Iași, Premiul III  la Concursul Național ”Șansa egală” de la Târgu-Mureș și o Mențiune la Concursul Internațional de Pian.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

”Mai avem nevoie de rezidenți în sistemul medical?”

Senatorul social-democrat Leonard Azamfirei a adresat luni, 25 octombrie, o interpelare către conducerea Ministerului Sănătății, …