Home / Administratie / Proiect pentru modernizarea a 18 străzi din Luduş

Proiect pentru modernizarea a 18 străzi din Luduş

Primăria orașului Luduș a inițiat proiectul „Modernizare străzi aproximativ 9 kilometri în orașul Luduș – etapa I” propus să se realizeze în cartierul Gheja al orașului. Sunt cuprinse în proiect străzile: Livezilor, Pomilor, Dumbravei, Castelului, Șoimilor, Șesului, Dezrobirii, Măgurei, Liniștei, Eroilor, Înfundată, Teilor, Horei, Orizontului, Tonorog, Baladei, Busuiocului și Narciselor.

Documentația tehnică a proiectului poate să fie consultată la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș din strada Podeni nr. 10 din Târgu-Mureș în zilele de luni – vineri între orele 9.00 – 12.00 și la Primăria orașului Luduș de luni și până vineri între orele 8.00 – 16.00. Cetățenii care doresc să facă propuneri și observații sunt așteptați la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Mureș de luni până vineri între orele 9.00 – 12.00.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Luduș: Contract de concesiune prelungit

Una dintre cele mai apreciate unități comerciale din orașul Luduș este firma condusă de Marius …