Home / Slider / Petreceți-vă acest weekend în familie, la Uzina Foto, într-un cadru memorabil

Petreceți-vă acest weekend în familie, la Uzina Foto, într-un cadru memorabil

Cu siguranță vă place să vă petreceți timpul alături de prieteni în curtea de la Foto, pentru că fosta Uzină este ca o oază de umbră, verdeață și răcoare, deci fix ce trebuie în aceste zile caniculare.

Tocmai pentru a profita mai bine de colțul verde din inima cartierului Unirii, pe str. Plopilor nr. 12, Art & the City, avimag.net și m2 au dezvoltat un un loc ideal pentru relaxare, joacă, distracție, cultură și, nu în ultimul rând, evenimente din ce în ce mai spectaculoase. Organizatorii nu se vor opri aici, urmând să adauge noi și noi activități destinate dumneavoastră, membrii comunității locale aflați în căutare de cultură sau distracție și relaxare.

Sunteți invitați în fiecare sâmbătă și duminică la Foto pentru a vă petrece zilele de weekend în cel mai proaspăt spațiu de relaxare creat la Târgu-Mureș. Sunteți așteptați să veniți cu pături sau hamace și să vă bucurați de umbra răcoroasă a bătrânilor copaci din curtea fostei uzine. Veți fi așteptați cu un bar doldora de fresh-uri și alte băuturi răcoritoare sau alcoolice reci și cu muzică bună, pentru ca orele fierbinți ale zilei să treacă mai rapid.

Accesul va fi gratuit, iar în curând vor fi organizate astfel de sesiuni de relaxare în curtea Uzinei Foto și în sistem after-work, în fiecare seară de joi și vineri, de la ora 18:00. Cu alte cuvinte, cum scăpați de birou, vă postați într-un hamac, la umbră și răcoare, la Foto.

Pentru susținere sunteți rugați să faceți o consumație minimă obligatorie.

Programul în weekend este între orele 15.00 – 23.00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Proiecte de infrastructură pentru Mureș

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 a fost publicat, în dezbatere publică, în …