Home / Reviste / Ibanesti / Școala Gimnazială Ibănești, pregătită pentru începerea noului an școlar

Școala Gimnazială Ibănești, pregătită pentru începerea noului an școlar

Școala Gimnazială Ibănești Pădure îi va întâmpina pe elevi luni dimineață, în prima zi de școală, cu un interior complet renovat. De asemenea, la școlile din Ibănești și Ibănești Pădure au fost instalate două locuri de joacă. A fost  o săptămână de foc la Școala Gimnazială Ibănești Pădure unde, în această vară, a avut loc un amplu proces de renovare, iar cadrele didactice lucrează acum din plin la curățenie și aranjarea claselor pentru ca elevii să fie întâmpinați de o școală primitoare și o atmosferă veselă: dascălii au înlocuit cataloagele, manualele, cărțile și materialele didactice cu cârpe de șters geamuri și praf, găleți, mopuri și au lucrat cu toții pentru ca școala să fie pregătită așa cum se cuvine pentru elevi și un nou an școlar.

Lucrări ample la interiorul școlii de la Ibănești Pădure

După ce anul trecut s-a lucrat la exteriorul clădirii, anul acesta s-a renovat în totalitate interiorul: pereții au fost reparați, gletuiți, șlefuiți și vopsiți, s-a aplicat tencuială decorativă de tip mozaicat (pentru protecția pereților), au fost scoase gresia și parchetul vechi, s-a turnat șapă de beton și peste aceasta covor PVC pentru trafic intens, au fost puse două rânduri de uși noi, cele vechi au fost vopsite, s-a montat grilaj la balustradă și s-a făcut grup sanitar interior pentru grădiniță, explică Ingrid Dan, directoarea Școlii Gimnaziale Ibănești. De asemenea, la școlile din Ibănești Sat și Ibănești Pădure au fost instalate două locuri de joacă.

S-a lucrat la toate școlile

În ultimii doi ani, Școala Gimnazială Ibănești a realizat investiții, finanțate prin bugetul local, care au atins toate cele patru unități de pe raza comunei Ibănești: la școala Dulcea s-a schimbat acoperișul, a fost reparat exteriorul școlii de la Isticeu, școala din Ibănești a fost renovată interior și exterior, iar la școala de la Ibănești Pădure anul trecut s-au făcut reparații exterioare, s-a construit magazia de lemne și acum a fost reabilitată în interior.

Foto & Text : http://ibanesti.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reguli speciale la festivitatea UMFST de deschidere a anului universitar

Deschiderea festivă a noului an universitar va avea loc în data de 19 septembrie, de …