TechDrive – Ateliere de programare pentru copii Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 69 Vizualizări

TechDrive – Ateliere de programare pentru copii

Au început înscrierile la ediția de toamnă a ”TechDrive – Kids learning code”. În cadrul acestui program dezvoltat de Asociația non-profit InnoDrive, copii târgumureșenilor vor parcurge pași inițiali prin tainele programării cu ajutorul mentorilor specializați în IT.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de către ”TechDrive”, ”anul acesta organizatorii și mentorii așteaptă începători, dar și participanți la fostele ediții TeachDrive, care au participat maxim o dată. Atelierele, fiecare de durata a 2 ore, oferă posibilitatea copiilor de a învăța să codeze cu ajutorul jocurilor și a programelor consacrate și vor avea loc sâmbăta, între orele 10.00 – 12.00 și respectiv 13.00 – 15.00, la sediul InnoWork, pe strada Romulus Guga nr. 1 din Târgu-Mureș”.

Proiectul a fost demarat din anul 2015, iar copii care au participat la cursuri au reușit să programeze și să prezinte la final, propriul site sau proiect digital.

Prețul cursului este de 270 de lei pentru copii din clasele 3-6 și 370 de lei pentru copii din clasele 7-10.

De asemenea, în același comunicat de presă se transmite faptul că ”taxa va fi folosită pentru plata mentorilor și facilitarea accesului la program a unor copii defavorizați”.

Pe site-ul www.eventbrite.com se menționează faptul că ”locurile se ocupă în ordinea efectuării plăţii taxei de participare prin virament bancar în contul ONG-ului InnoDrive până în 30 septembrie. După înscriere veți primi pe e-mail mai multe informații privind atelierele din această toamnă, respectiv plata taxei de participare”.

Ediția din această toamnă este cea cu numărul nouă și se derulează începând cu data de 5 octombrie.

Mai multe informații sunt disponibile pe pagina de Facebook TeachDriveRo, iar legătura cu organizatorii se poate efectua la adresa de email: contact@innodrive.ro.

Andreea GONDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE