Home / Reghin / Cinste lor, veteranilor Reghinului

Cinste lor, veteranilor Reghinului

Cu prilejul Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, Primăria și Consiliul Local Reghin au premiat cuplurilor care în acest an au aniversat  50 de ani de căsătorie. Au serbat împlinirea unei jumătăți de veac de căsnicie familiile Boariu Mihai și Maria,  Kiss Arpad și Rafila, Bartha Arpad și Agnes, Torpan Vasile și Emilia, Cotoi Zaharie și Ileana, Biro Jozsef și Irma, Sugo Kalman și Ilona, Chiricescu Eugen și Magdalena, Lokodi Istvan și Maria, Fancsali Gavril și Maria, Moise Ioan și Mărioara, Zugravu Nicolae-Alexandru și Rozalia, Demeter Lászlo și Aurelia, Bajko Tiberiu-Alexandru și Maria, Torjai Karoly-Aba și Maria, Sȕtö Petru și Ana, Bucin Cornel și Susana, Toncean Zaharie și Maria, Barabas Iosif și Eva, Săcărea Ioan și Crista-Maria, Boer Ștefan și Ema, Csiki Ioan și Agneta, Mircea Alexandru și Doina, Orban Ludovic și Susana, Moldovan Eugen-Aurel și Elena, Keresztesyi Pavel și Maagdalena, Maier Petru și Maria, Sattler Ioan și Eva, Friciu Viorel și Elena, Szabó Sándor și Eva-Maria, Csizmaș Alexandru și Irina, Man Anton și Maria, Demeter Ioan și Letiția, Căprar Petre și Maria, Lászlo Balázs și Maria, Simon Nicolae și Carolina, Miculi Simion și Floarea, Milăr Pașcu și Maria, Crișan Dumitru-Ioan și Maria, Suceava Nistor și Aurelia, Man Ioanos și Victoria, Dan Ioan și Saveta, Mateiu Ioan și Marcela, Grama Gheorghe și Elena, Miron Vasile și Aneta-Olivia, Marta Nicolae și Susana, Crișan Ioan și Mariana, Csiki Lajos și Adel, Csegedi Béla și Ana, Ivana Ion și Lucreția, Costa Ioachim și Olivia, Buțiu Ioana și Floarea, Cioloca Gheorghe și Margareta.

Familia Lihăt Vasile și Lucreția

La loc de cinste au fost cuplurile care în acest an au aniversat 60 de ani de căsnicie, printre care  familia Lihăt Vasile și Lucreția. La toți le urmăm sănătate, fericire și mulți ani împreună pe drumul vieții.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cum au evoluat românii la un an de la pandemie

Reveal Marketing Research, companie de cercetare de piață full-service, specializată în marketing research, studii sociologice, …