Credit de 200.000 de lei pentru Administrativ Serv Luduș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 248 Vizualizări

Credit de 200.000 de lei pentru Administrativ Serv Luduș

Printr-o adresă înaintată Primăriei orașului Luduș și în atenția Consiliului Local al orașului, SC Administrativ Serv Luduș SRL având ca unic acționar Consiliul local al orașului Luduș, reprezentată prin Liviu Popa, președintele Consiliului de Administrație, a solicitat în temeiul prevederilor Codului Administrativ, „să aprobe accesarea unei linii de creditare bancară în vederea bunei desfășurări a activității, în limita sumei de 200.000 de lei, precum și împuternicirea președintelui Consiliului de Administrație să semneze contractul privind acordarea acesteia”.

Argumentele cererii

Liviu Popa și-a motivat solicitarea având în vedere că pe parcursul activității desfășurate în ultima perioadă s-au înregistrat întârzieri la încasarea facturilor emise iar această situație poate conduce la lipsa lichidităților necesare la plata drepturilor salariale, contribuțiilor la bugetul de stat, la plata furnizorilor și a altor cheltuieli curente de funcționare.

„Oferta primită de la Raiffeisen Bank SA este pe o perioadă de 364 de zile de la data semnării contractului de creditare, rata dobânzii este rata ROBOR O/N +2,5% pe an, comisionul de facilitate este 0,2% la suma facilitată, garanția este ipoteca mobiliară asupra universalității creanțelor, cu notificarea și acceptarea din partea debitorilor (orașul Luduș)”, scrie Liviu Popa în adresa înaintată Primăriei orașului Luduș.

Raportul de specialitate privind aprobarea accesării unei linii de creditare bancară de către SC Administrativ Serv Luduș SRL a fost întocmit în temeiul prevederilor articolului 129, articolului 139 și articolului 196 din Ordonanța de Urgență nr. 57/2019, privind Codul Administrativ, de Administratorul Public al orașului, Marius Dudilă, care a propus consilierilor locali aprobarea solicitării făcute.

Referatul de aprobare întocmit de primarul orașului Luduș, Cristian Moldovan, a completat documentele necesare inițierii unui proiect de hotărâre supus discuției și aprobării Consiliului Local.

În ședința legislativului local a fost aprobată accesarea unei linii de creditare bancară de către SC Administrativ Serv Luduș SRL în limita sumei de 200.000 de lei, precum și împuternicirea președintelui Consiliului de Administrație al ASL Luduș, Liviu Popa, să facă demersurile necesare accesării creditului, precum și semnarea contractului de credit.

Ioan A. BORGOVAN

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE