Home / Monden / Serviți la coș, dar nu pe puncte

Serviți la coș, dar nu pe puncte

Distribuie

Câteva dintre componentele lotului echipei de baschet feminin BC Sirius-CS Mureșul Târgu Mureș au participat la o inedită acțiune găzduită de către Restaurantul Green Bistro, unul dintre sponsorii echipei. Pentru a-și exprima mulțumirea și recunoștința pentru suportul acordat de partenerul Green Bistro, în frunte cu președintele clubului, Kiss István, în luna faptelor bune, componentele echipei au încercat și au și reușit să-și etaleze calitățile de gazde primitoare, pe lângă cele de baschetbaliste. În frunte cu Cristina Badi, în „rolurile principale” s-au aflat cele două americance din lot, Brittney Dunbar și Mariah Smelser, dar în rolul de chelnerițe. Clienții prezenți în local au fost primiți cu zâmbete și serviți cu amabilitate de către acestea. „Nu sunt doar două jucătoare bune, sunt două fete foarte educate și serioase în absolut tot ceea ce fac. În plus, au făcut o atmosferă în sânul echipei, așa cum nu am avut până în prezent. Relațiile lor cu toate componentele echipei sunt dintre cele mai bune”, le-a descris președintele Kiss.

 

Este o nouă experiență pentru noi, una plăcută

Atât Brittney, cât și Mariah vin din Florida, însă nu acesta este motivul pentru care se află împreună la Târgu Mureș, ci pentru că, întâmplător, au același impresar, contactat de către conducerea clubului mureșean, după cum a declarat președintele BC Sirius. „Suntem pentru prima dată în România și pot spune că amândouă suntem plăcut surprinse. Pentru noi este ceva cu totul inedit, orașul este frumos, liniștit, iar oamenii primitori. Această inițiativă este de asemenea o idee foarte bună, avem ocazia să interacționăm cu mai mulți oameni și acest lucru este foarte benefic. Clienții nu s-au arătat foarte surprinși, chiar dimpotrivă, sunt parcă încântați. Despre echipă, deocamdată putem spune din păcate că rezultatele sunt sub așteptări. Începem bine unele meciuri, dar slăbim apoi ritmul. Vom munci în continuare și sperăm să jucăm mai bine de la meci la meci”, ne spune Brittney Dunbar.

Ca „șef de echipă” în noua ipostază, Cristina Badi este oarecum mai în largul ei, având ceva experiență în această activitate. „Am jucat la mai multe echipe din țară și venirea mea la Târgu Mureș a fost și pentru mine o nouă provocare. Voiam să văd cum este într-un oraș unde se întrepătrund două culturi. Îmi place orașul și oamenii. Peste tot există o oarecare nebunie, dar orașul este mult mai liniștit, nu este atât de mare tumultul ca în orașele mai mari, deși nici Târgu Mureșul nu este tocmai un oraș mic. Îmi place și atmosfera din cadrul echipei, care sperăm să crească în evoluții în perioada următoare. Această inițiativă este foarte inspirată, este o activitate mai ușoară decât pe teren, avem ocazia să comunicăm cu oamenii, să facem și altceva decât baschet”, au fost cuvintele Cristinei Badi, revenită apoi imediat la noul „rol”, cel de chelneriță.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Derby târgumureșean la handbal feminin

Distribuie Prima etapă din noul sezon la junioare II a adus față în față cele …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.